Forebyg indbrud og tyveri med SelectaDNA fra Wellsys Security ApS

Ønsker du at få mærket dine ejendele, eller din virksomheds værdier, så kontakt Wellsys Security ApS, så kommer vi ud og mærker dine effekter og register dine værdier i den internationale database, Du får naturligvis resten af den unikke DNA væske så du altid kan opmærke flere effekter,

SelectaDNA Kit er designet til at private, virksomheder, institutioner og offentlige instanser kan forebygge indbrud og tyveri ved at mærke og beskytte ejendele med en nærmest usynlig SelectaDNA væske med UV-sporstof. I hvert kit indeholder både væsken tusindvis af mikroprikker med en unik kode, denne unikke kode registreres til  kontaktoplysninger og adresse i SelectaDNA’s international database.

Opsætning af de medfølgende sikringsmærker til døre, vinduer mm. er en advarsel om, at man har mærket sine ejendele og knyttet dem til en bestemt ejer. Hvis ejendelene bliver stjålet, kan de nemt spores tilden retmæssige ejer og knytte kriminelle til specifikke gerningssteder.
På denne måde tager kriminelle en høj risiko og et spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til hælere eller slutbrugere.

Opsætning af de medfølgende sikrings mærker til døre, vinduer mm. er en advarsel om, at man har mærket sine ejendele og knyttet dem til en bestemt ejer. Hvis ejendelene bliver stjålet, kan de nemt spores til den retmæssige ejer og knytte kriminelle til specifikke gerningssteder. På denne måde tager kriminelle en høj risiko og et spor med sig når de stjæler DNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til hælere eller slutbrugere.

SelectaDNA fra Wellsys Security ApS kan bruges til mange ejendele bl.a.: fladskærms-tv, bærbarecomputere, kameraer, malerier, antikviteter, smykker, møbler, kunst, lamper, værktøj, maskiner, cykler, sports- og bådudstyr og meget andet.

Tyverimærkning med DNA fra Wellsys Security ApS

DNA-mærkning er et sporbart tyverimærkningprodukt fra Wellsys. Denne type mærkning er både diskret og high-tech, og kan anvendes på mange forskellige genstande og overflader. DNA-mærkningen fungerer glimrende alene eller som supplement til traditionel tyverimærkning, da den kan medvirke til at indbrudstyve knyttes til et gerningssted, og at stjålne ejendele føres tilbage til rette ejermand.

DNA Mærkning – Sporbar teknologi

DNA-mærkning med SelectaDNA fra Wellsys Security er en væske med UV-sporstof, som er fremstillet af syntetisk DNA. Væsken, der fås til både spray og mærknings produkter, hærder hurtigt på den påførte genstand. Personer eller ejendele, som er mærket med DNA-mærkning, kan derved identificeres af politiet ved belysning med UV-lampe. Den unikke DNA-kode kan via ‘Mikro Dot’-teknologi aflæses af politiet på få minutter. Alternativt indsendes et skrab til et af SelectaDNAs laboratorier i Danmark eller udlandet. Begge metoder giver oplysning om DNA-kundens identitet.

Hvordan gør jeg?

Kontakt Wellsys ApS på telefon eller mail, så laver vi en aftale om hvor og hvornår du ønsker vi kommer og mærker dine værdier med DNA, du finder vores kontaktoplysninger her nederst på siden.

Du har naturligvis også muligheden for selv at mærke dine effekter, benyt formularen her på siden til at bestille dine DNA produkter eller tag kontakt til os og vi finder sammen den løsning, der passer dig eller din virksomhed bedst.

Har du behov for anden sparring om sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed, er du som altid velkommen til at kontakte os, vi levere alt i sikkerhed, fra videoovervågning og runderende vagter til DNA mærkning og  livvagter.

Bestilling af DNA produkter

Her kan du bestille de DNA produkter du måtte ønske, ønsker du mere end et produkt så anfør det venligst i kommentar feltet, er du ikke sikker på hvad du har brug for så kontakt os telefonisk, så vi kan vejlede dig til det rette produkt.

Hvis du handler fra en offentlig institution, så anfør venligst EAN nummeret i kommentarfeltet.

Wellsys Security ApS – Hegnedevej – 4130 Viby Sj – Tel: 912 56 912 – CVR: 38 43 81 07