Dørmænd

En dørmand fra Wellsys Security er en sikkerhedsvagt, der kan indgå på steder som barer, natklubber, strip klubber eller koncerter. En dørmand fra Wellsys Security er uddannet og godkendt til at udføre netop denne form for vagtarbejde af Rigspolitiet.

Evnen til at dømme og kommunikere godt med mennesker reducere behovet for fysisk indblanding, mens en stabil personlighed, forhindrer vores dørmænd fra let at blive provokeret af gæsterne. Dørmænd fra Wellsys Security er forpligtet til at dokumentere alle hændelser i en hændelseslog.

Dørmænd fra Wellsys Security arbejder i hold af minimum 2, for at sikre deres egen sikkerhed, dette giver også den fordel, at mange episoder løser sig selv, ved at eventuelle utilfredse gæster ikke ser deres snit til, at kunne overmande en dørmand der er alene på jobbet.

Film viser ofte dørmænd der fysisk kaster ballademagere ud af klubber og fastholde fulde kunder i hovedlåse, hvilket har ført til en populær misforståelse, at dørmænd har (eller forbeholder sig) ret til fysisk magt som frit kan bruges. Dørmænd har ikke nogen lovlig myndighed til at bruge fysisk magt mere frit end nogen anden civil, hvilket betyder, at de er begrænset til et rimeligt niveau af magt, der anvendes i selvforsvar, for at hjælpe berusede eller aggressive gæster ud, hvis de nægter at forlade et sted, eller når de tilbageholder en person der har begået en lovovertrædelse, indtil politiet ankommer.

Finder du det du søger?

Wellsys Security ApS er mere og andet end det du lige ser, vi lever for at levere en totalløsning, som dækker de behov du som virksomhed, arrangør eller privatperson efterlyser.

Skulle du derfor ikke finde det du søger her på siden, så kontakt os for en skræddersyet løsning der kan dække dit behov.

Vagter
DNA Sikring
Kontakt os

Wellsys Security ApS
Hegnedevej
4130 Viby Sjælland

Telefon: 912 56 912
Mail: info@wellsys.dk

CVR: 38 43 81 07

Send os en besked