Logo_Final_2

Wellsys Security ApS

-----Sikkerhed i hverdagen -----

At søge job i Wellsys Security ApS

Grundstenen i Wellsys Security ApS vores personale, altid omstillingsparate, dygtige og veluddannede, uden dem var vi ikke hvor vi er i dag, at arbejde hos Wellsys Security ApS betyder du vil være et sted hvor du betyder noget, det ligger os meget nært at vores medarbejdere trives og har indflydelse på deres hverdag.

Vi sætter stor pris på at de medarbejdere vi ansætter er:

  • Kompetente
  • Serviceminded
  • Tillidsvækkende
  • Ansvarsfulde
  • Imødekommende
  • Udadvendte

 

Alle vores medarbejdere skal fremvise ren straffeattest hver 6 måned, ligesom de vil blive stikprøve testet for alkohol og narko – Det er en del af vores kvalitetssikring i Wellsys Security ApS.

Hvis du ønsker at søge job hos os som vagt har du naturligvis bestået Grundlæggende Vagt kursus.

Vi ønsker medarbejdere med en personlighed der passer i virksomhedens ånd, den kan Vi ikke ændre på, men vi kan uddanne dig og sikre de rette kompetencer til den specifikke opgave du skal ud på.

Vi lægger stor vægt på din evne til at arbejde selvstændigt, og at du tør tage et ansvar når du står med en opgave der skal løses – Du vil naturligvis altid kunne kontakte en ansvarlig for hjælp, så du er aldrig ladt alene.

Vi aflønner efter vores overenskomst med VSL (Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Fagforening) ligesom alle fuldtidsansatte er ansat med pension.

Ansøgning
Søger du kontrollør, event eller dørmandsjob – klik her

Wellsys Security ApS
Lidemarksvej 65
4632 Bjæverskov

Telefon: 70 40 42 48
Mail: info@wellsys.dk
CVR: DK38438107

Dansk Event ApS – danskevent.com
Skovbovagten ApS – skovbovagten.dk
Wellsys Security ApS – wellsys.dk