En event der afvikles uden uheld er en vellykket event!

En eventvagt fra Wellsys Security ApS løser en bred vifte af opgaver. Lokaliteterne kan være vidt forskellige, og typer af events varierer også. Det er derfor vores vagter er valgt så de har et stort overskud og overblik til at tilpasse sig situationen som den måtte ændre sig fra time til time og fra arrangement til arrangement, det er derfor også vigtigt, at vores vagter har det får al den nødvendige information omkring arrangementet, så de kan danne sig et overblik på forhånd.

Wellsys Security ApS stiller mandskab til alle typer af events og arrangementer, såsom koncerter, festivaller, sportsbegivenheder, gymnasiefester, bryllupper, firmafester, diskoteksaftener, halfester, byfester m.m.

Wellsys Security hjælper dig med planlægning af sikkerheden

Wellsys Security kan tilbyde at hjælpe med sikkerheden helt fra idé til evaluering, fra planlægning til gæsternes ankomst til en smidig og sikker afvikling med smil på læben fra start til slut.

Planlægning af en evt afspærring/barriere foran en scene til etablering og administration af gæstelisten.

Wellsys Security’s eventvagter kan tilbyde:

  • At forhindre uheldige episoder, som kan føre til uheld/uroligheder.
  • At lokale/område er sikkert for gæster, kunstnere og medarbejdere.
  • At indgang/udgang bemandes, og gæsternes biletter kontrolleres.
  • At kunstnerne kan færdes frit til og fra scene og opholdsteder.
  • At førstehjælp/redning indsættes ved behov.
  • At sikre en rolig afvikling af arrangementet inden for de rammer som er planlagt.
  • At uønskede gæster bliver afvist / bortvist.

Hvordan gør jeg?

Kontakt Wellsys ApS på telefon eller mail, så laver vi en aftale om hvor og hvornår du ønsker vi kommer og tager en snak om dit behov, du finder vores kontakt oplysninger her nederst på siden.

Har du behov for anden sparring om sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed, er du som altid velkommen til at kontakte os, vi levere alt i sikkerhed, fra videoovervågning og runderende vagter til livvagter.

Finder du det du søger?

Wellsys Security ApS er mere og andet end det du lige ser, vi lever for at levere en totalløsning, som dækker de behov du som virksomhed, arrangør eller privatperson efterlyser.

Skulle du derfor ikke finde det du søger her på siden, så kontakt os for en skræddersyet løsning der kan dække dit behov.

Vagter
DNA Sikring
Kontakt os

Her bor vi

Wellsys Security
Hegnedevej
4130 Viby Sjælland

Telefon: 912 56 912
Mail: info@wellsys.dk

CVR: 38 43 81 07

Kontakt Os