Kontrollører / Stewards søges

Vil du være en del af et stærkt fællesskab og deltage fra første parket på en udfordrende og anderledes arbejdsplads.?

En af vores opgaver er tilknyttet Superligaen hvor vi hjælper med at opretholde sikkerheden på stadion under afvikling af fodboldkampe. Vores kontrollør løser en lang række opgaver, og vi har brug for nye medarbejdere med forskellig alder, køn og baggrundserfaring.

Den primære opgave som kontrollør er sikkerheden på stadion. Målsætningen er generelt, at afviklingen af arrangementer i forbindelse med Superligakampe skal foregå med fokus på den gode oplevelse, sammenhold, dialog med gæsterne samt den gode opgaveløsning. Vi ønsker medarbejdere, der vil indgå i en virksomhed, hvor faglig stolthed og engagement står i høj kurs, og hvor fællesskabet blandt kollegerne er stærkt.

Opgaverne består i:

– Service og kundebetjening

– Pladsanvisning på stadion

– Sikkerhedsopgaver på og omkring stadion

– Arrangementsopgaver i form af koncerter og andre spændende arrangementer

Har du allerede kursus i førstehjælp og brandsikkerhed og/eller DBU’s kontrolløruddannelse er det et plus, men ellers vil vi være behjælpelige med at få dig på kursus.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere over 18 år, uanset køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Har du spørgsmål vedrørende kontrollørtjeneste eller vil du hellere sende ansøgning på mail, så send dem på mail til: job@wellsys.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Os