Er du mødt ind til en åben dør?

En åben dør når alle er gået hjem er det værste vi kan efterlade, hvem sikre det ikke sker i din virksomhed? Wellsys Security tilbyder en lukkerunde, et tilsyn uden fast tidspunkt eller præcis når du ønsker det. På den måde sikre vi sammen at din virksomhed er lukket og slukket og uden uønskede gæster i løbet af natten eller i weekenden.

Alarmpatrulje

Som forebyggelse af den slags hændelser kan vi også tilbyde en fast aftale, hvor vi på alle tider af døgnet og med jævne mellemrum tilser din virksomhed. Fordelen vil være at forhindre problemer, før de opstår, og skabe ekstra tryghed for alle, som er tilknyttet din virksomhed

Har i et alarmsystem kan vi også tilbyde at køre ud hvis alarmen går. Vagterne tager en hurtig vurdering på, hvad sagen drejer sig om. Derefter sætter de ind med de nødvendige procedurer.

Tilsyns-/Runderingesvagten kan hjælpe med:

  • At forhindre uheldige episoder, som kan føre til uheld/indbrud.
  • At lokaler/områder er sikre for gæster, kunder og medarbejdere.
  • At indgange/udgange bemandes, og gæsternes adgang kontrolleres.
  • At førstehjælp/redning indsættes ved behov.
  • At uønskede gæster bliver afvist / bortvist.

Vi passer på dit når du selv holder fri!

Wellsys Security kan tilbyde at hjælpe med sikkerheden helt fra idé til evaluering, fra planlægning til gæsternes ankomst til en smidig og sikker afvikling med smil på læben fra start til slut.

Planlægning af en evt afspærring/barriere foran en scene til etablering og administration af gæstelisten.

Tyverimærkning med DNA fra Wellsys Security ApS

Kontakt Wellsys ApS på telefon eller mail, så laver vi en aftale om hvor og hvornår du ønsker vi kommer og mærker dine værdier med DNA, du finder vores kontaktoplysninger her nederst på siden.

Du har naturligvis også muligheden for selv at mærke dine effekter, kontakt os og vi finder sammen den løsning, der passer dig eller din virksomhed bedst.

Hvordan gør jeg?

Har du behov for anden sparring om sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed, er du som altid velkommen til at kontakte os, vi levere alt i sikkerhed, fra videoovervågning og runderende vagter til DNA mærkning og  livvagter.

Finder du det du søger?

Wellsys Security ApS er mere og andet end det du lige ser, vi lever for at levere en totalløsning, som dækker de behov du som virksomhed, arrangør eller privatperson efterlyser.

Skulle du derfor ikke finde det du søger her på siden, så kontakt os for en skræddersyet løsning der kan dække dit behov.

Vagter
DNA Sikring
Kontakt os

Her bor vi

Wellsys Security
Hegnedevej
4130 Viby Sjælland

Telefon: 912 56 912
Mail: info@wellsys.dk

CVR: 38 43 81 07

Kontakt Os